Përmirëso Qytetin!

Bëhu pjesë e zgjidhjes dhe përmirëso
cilësine e jetës në lagjen dhe komunitetin tënd.

Dërgo ankesën tënde! Me mijëra njerëz në qytetin tënd tashmë e përdorin.

Si funksionon?


Zgjidhni kategorinë
të cilës i përket
problematika

Përshkruani
sa më qartë
problemin

Lokalizoni
vendndodhjen
e problemit
në hartë

Dërgoni

ankesën


 • 9

  Ankesa të Dërguara

 • 0

  Raste në Ndjekje

 • 4

  Çështje të Zgjidhura

3 raportimet e fundit!

 • test
  test45
  25 Maj 2016
 • Admini prov 1
  Probleme me pastrimin
  16 Maj 2016
 • Problemi i pastrimit
  Ne shkollenx ka probleme te vazhdueshme me pastrim
  21 Prill 2016